Onze diensten

Massages

Massages helpen om blokkades op te heffen – op fysiek, maar ook op energetisch niveau. Een massagetechniek die individueel is afgestemd op de huidige behoeften, maakt u levendig en flexibel – in uw vertrouwde schoonheidsstudio. 

Ontspanningsmassage

 Een heerlijke ontspanningsmassage gebaseerd op de  klassieke massage waarbij diverse massagetechnieken worden toegepast,  zoals veel effleurages (strijkingen), petrissages (knedingen), tapotements (kloppen) en fricties (drukpunten). De massage zorgt voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. De spanningen in de spieren worden licht losgemaakt en de bloedsomloop van de spieren en de huid verbetert. De afvoer van het lymfevocht wordt gestimuleerd waardoor afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.

€ 80,00

Indian Candle-massage

Voor pure verwennerij is de candle rugmassage een absolute must! De massage start met een scrub met olie op basis van mineralen en zouten uit de Dode Zee. Na het afnemen van de scrub met warme kompressen wordt u heerlijk gemasseerd met de warme, puur natuurlijke olie die is ontstaan bij het branden van de brandende kaars, die een temperatuur van 3 graden boven de lichaamstemperatuur heeft.  De warme hydraterende massageolie en de heerlijke geur is een sensationele ervaring. U kunt kiezen uit: massagekaars kokos en Tiaré, chocolade of caramel.

€ 45,00

Gezichtsmassage

Om de huid te ontdoen van oppervlakkige onzuiverheden die zich in de loop van de dag ophopen. Versterkt de natuurlijke eigenschappen van de huid en handhaaft het evenwicht van de normale tot gemengde huid. 

€ 35,00
Waar wacht je nog op....

Maak een afspraak

De schoonheidssalon is rolstoeltoegankelijk, makkelijk te bereiken met de mogelijkheid om voor de deur te parkeren.

Locatie

Zutphenseweg 39 7241 KP, Lochem

Openingstijden

Ma - Za Alleen op afspraak
Zondag gesloten

Contact

Mobiel: 06 28248962
Email: karin.arkink@gmail.com